Virágkötészeti Bemutató - Alessandro Musco olasz virágkötő mesterrel - a Flora Hungárián

2012.05.09.

Virágkötészeti Bemutató - Alessandro Musco olasz virágkötő mesterrel - a Flora Hungárián

Április 18-án a Magyar Virágkötők és Virágkereskedők Szakmai Egyesületének Szakmai napján cégünk szervezésében virágkötészeti bemutatót tekinthettek meg a jelenlévők.

A Virágkötészeti bemutatóra meghívtuk Alessando Musco olasz virágkötő mestert, aki már több mint 12 éve dolgozik a cégünk által forgalmazott tartósított növényi részekkel és virágokkal. Ő volt az első virágboltos olaszországban aki 12 évvel ezelőtt elkezdte használni üzletében cégünk termékeit. Azon kívü, hogyl praktizáló virágkötő, mert Milánó központjában rendelkezik egy nagy virágbolttal, ahol vállal rendezvény dekorációkat is. Olaszország szerte tart több napos továbbképzéseket és az olasz nagykereskedőknek segít berendezni bemutatótermeiket, ezen kívül neves kiállításokon mint a Milánói MACEF, illetve a Frankfurti - Christmas World - készíti el a stand dekorációkat szintén nagykereskedők számára.  Mindenezekből következően nagyon hasznos információkat osztott meg a jelenlévőkkel és érdekes technikai megoldásokat mutatott.

Hamarosan Galéri menüpontunkban megtekinthetőek lesznek a bemutató alkalmával készült fényképek. Fotó: Lendvai Kata, Fényíró FotóStúdió

Back