Tartósított virág, növény, díszfa, pálma, zuzmó dekoráció

A tartósításról

Mik is azok a tartósított növények

Élő, zöld növényekből egy terrmészetes, egyedi és környezetkimélő eljárás során nyert termékek: pálmák, tuják, kisebb méretű fák, rózsák, orchideák, és a virágkötészetben használt zöldek.

A tartósítási eljárás során a növény saját nedvességtartalmát helyettesítik egy glicerin alapu vegyülettel, amely lehetővé teszi, hogy a növény megőrizze természetességét, ruganyosságát és puha tapintását. A termék élő, illetve frissen vágott növény látszatát kelti, amit éveken át meg is tart.

Kérem nézzék meg ezt a pár perces videót, amely egyértelműen szemlélteti, hogy az idő haladtával mi történik az élő virággal és mi a tartósítottal.

Ez a video megtalálható az anyacég honlapján : "Over time" címmel is.

http://www.verdissimo.es/video4.php

  

Share

Kapcsolat

Tel: +36-20/9325-473
Fax: +36-70/902-1872
E-mail: belcat.bt@gmail.com

Keressen minket a Facebookon: 

www.facebook.com/belcatbt

 Belcat Bt.

7691 Pécs, Parcsin u. 33.

Kérdése van? Árajánlatot szeretne?

Írjon nekünk!

Várjuk leveleit a fenti e-mail címen,

vagy küldje el kérdéseit egyenesen innen!

 ONLINE AJÁNLAT KÉRÉS

Hírek

Gyakori kérdések

Hogyan használhatóak fel a tartósított növények?

Pálmák, tuják, kisméretű fák, rózsák, zöldek, és a belőlük készített kompoziciók ideálisak lehetnek bármely belső tér - akár természetes fényforrás nélkül is - díszitésére, (hotelek, éttermek, irodák, bankok, korházak, lakások, kirakatok, kiállítások, esküvők..)Díszcsomagolásu rózsáink, illetve kisebb kompozióink szép és „örökéletű” ajándékok lehetnek bármely alkalomra ( Karácsony, Anyák Napja, Valentin Nap, Születésnap, Névnap, Évfordulók...)

Hogyan tároljuk ezeket a növényeket?

A termékek és a belőlük készített kompozíciók nem igényelnek sem vizet, sem természetes fényt. Csak beltér dekoráció készítéséhez alkalmasak. A levegő páratartalom változására reagálnak , ezért ajánlott az 50-80% közötti páratartalom tartása.  

Hogyan tisztítsuk a termékeket és a belőlük készített kompoziciókat?

Portalanításuk, óvatosan, száraz, puha kendővel, tollseprűvel, vagy hideg levegővel való lefújással történhet.