Tartósított virág, növény, díszfa, zuzmó dekoráció

Örökéletű virágdíszek, dísznövények, díszfák és növénybeültetések tartósított növényekből

Természetes

Annyira élethű, hogy még a szakmabelieket is megtéveszti!

Egy nagyszerű találmánynak köszönhetően  a természet tartósan képes megőrizni  eredeti szépségét, puhaságát, rugannyosságát.

Nem igényel gondoskodást

A termékeknek nics szükségük fényre, vízre, nem kell átültetni, metszeni, nem növi ki a cserepet, és ami a legfontosabb mégsem hervad el! Örökké tart!

Gazdaságos

Hosszú élettartamúk, eltarthatóságuk miatt arányosan kevesebbe kerülnek a tartósított növényekből és virágokból készített kompozíciók, mint a friss vágott virágból készítettek.

http://www.verdissimo.es/video4.php

Védi a természetet

A tartósított termékekhez felhasznált vágott virágokat és zöldeket a Verdissimo SEVS 95 %-ban saját ültetvényein termeli meg.

Nem mérgező

Sem a tartósítási eljárás során nem használnak egészségre ártalmas anyagokat, sem a termékek nem tartalmaznak mérgező vegyületeket. A tartósított növények színezéséhez ételfestéket és textil festéket használnak.

Tartós

Hosszú időn át gyönyörködhetünk a tartósított virágokból, tartósított növényi részekből készült kompoziciókban, és a tartósított díszfáink üdeségében.

Könnyű bánni vele

Tartósított termékeink rugalmasságuk folytán könnyedén beépíthetők kompoziciókba, felhasználhatóak növénybeültetésekhez. Készíthető belőlük növényfalak, zuzmó csempék. Kombinálhatók száraz-, selyem- és élő virágokkal, növényekkel egyaránt.

Folyamatos fejlesztés

Verdissimo SEVS nagy hangsúlyt fektet a kíváló minőségre, amit a folyamatos kutatással és fejlesztéssel tud elérni. Ennek köszönhetően szinte minden évben több új termékkel lépnek a piacra, illetve követik az évente, kétévente változó szín trendet is.

Széles választék

Jelenleg is több mint 250 fajta növényből, virágból választhat a vásárló. Egy-egy termék, pl: a rózsafej, vagy az Amorosa minimum 16 különböző színben kérhető.

Logisztika

A világ több mint 60 országába szállítja a Verdissimo SEVS tartósított termékeit. Ennek megfelelően Europán belül 2-3 napos határidővel, Magyarországra 4-5 munkanap ér el az árú.

Hírek

Valentin Napi Nyereményjáték Nyertesei

Valentin Napi Nyereményjáték Nyertesei

Kisorsoltuk a 10 szerencsés nyertest, aki Valentin Napra kézhez kap 1-1 szál tartósított rózsát - Amorosát.

Next

Új termék - Izlandi zuzmó

Új termék - Izlandi zuzmó

Cégünk új termékcsaláddal bővítette kínálatát. A tartósított izlandi zuzmó kíváló minőségben, több fajta kiszerelésben rendelhető.

Next

8. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok Károlyi-kastélypark, Fehérvárcsurgó

8. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok  Károlyi-kastélypark, Fehérvárcsurgó

A minden évben megrendezendő kiállításon cégünk 2. alkalommal vett részt. Először 2006-ben jelentünk meg és itt mutattuk be először a nagyközönségnek az Amorosa nevű szálas rózsa termékünket.

Next
Additional entries